Ankara Beysukent Rotary Kulübü- Adım Adım İlkyardım

Beysukent Rotary Kulübümüz ev sahipliğinde, 6. Grup Kulüplerimizle gerçekleştirdiğimiz ortak toplantımızda “Adım Adım İlk yardım” Projemiz kapsamında, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Tıp Ana Bilim Dalı Acil Tıp Uzmanı Dr. Volkan Arslan tarafından Teorik ve Pratik Eğitimler verildi. Eğitimimizde, sadece ilk yardımın esaslarını teorik bilgilerle değil , ilk yardımı uygulayabilmenin önemini ve ilk yardımı uygulayabilmek için tecrübeyi de yaptığımız pratiklerle öğrenebilme imkanımız oldu. Projemizde, zamanında yapılacak basit ve etkili bir ilk yardımla hasta veya yaralının hayatını nasıl kurtarabileceğimizi ve ilk yardımı uygulamanın önemini öğrendik. En önemlisi de cesaret kazandık. Bu eğitimle kazandığınız beceriler başkalarının hayatını kurtarmamız icin bizlere yardımcı oldu. “Adım Adım İlkyardım” projemiz sayesinde daha onlarca insana aynı becerileri kazandırabilmeyi umuyoruz.

Ankara Beysukent Rotary Kulübü- Adım Adım İlkyardım

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü