Uluslararası Rotary’nin 116. Kuruluş yıldönümü etkinliğini 23 Şubat’ta Türkiye’nin başkenti Ankara’nın simgesi olan Atakule’den naklen yayınlanan canlı yayın ile Tuna Kiremitçi konseriyle gerçekleşti. Bu sayede Rotary’i topluma hizmetlerimizle tanıtma fırsatı yakaladık.

Atakule'nin uzerinde cocuk felcine son vurgusunun yapildigi etkinlikte sehrin her noktasindan dikkat cekildi.

Uluslararası Rotary 2430 Bölge Guvernörü Serhan Antalyalı’nın da fiziki olarak katılım gösterdiği etkinlikte binlerce insana hitap etme fırsatı yakalandı. Organize edilen gecenin ev sahibi Ankara Beysukent Rotary Kulübü idi. Dönem Başkanı Mustafa Güler ve organizasyon komitesinin geceye büyük emek verdikleri çıkan sonuçtan belli idi.

Kuruluş gecesinin istatistiki bilgileri şu şekilde gerçekleşti. Canlı yayın instragram üzerinden 5.540 kişi, youtube üzerinden ise 440 kişi ile buluştu. Youtube gösterimi canlı yayının ardından an itibariyle 3.609 kişi tarafından izlendi. 47.800 kişi ise bir kısmını izledi. Ayrıca canlı yayın esnasında 1.058 yorum gerçekleşti. Özetle Rotary ve hizmetlerimiz topluma layıkıyla duyuruldu diyebiliriz.

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ankara Beysukent Rotary Kulübü - Uluslararası Rotary'nin 116. Kuruluş Yıl Dönümü Etkinliği Atakule'den Canlı Yayınla Gerçekleşti
  • Tarih: 03 Mayıs 2021