Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü "Rotary Toplum Birliği" kurma projesi

Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü 07.04.2021 tarihinde  Amasya / Taşova / Yaylasaray köyünde RTB.'ni kurmuş, organizasyon için gereken Yaylasaray Köyü'nden 10 ve Amasya Yeşilırmak RK.'dan 3 kişilıik komite oluşurulmuştur.
Bu Komite köyümüzüzn aşağı mah.'nin içme suyu için gereken 500 mt.içme suyu borusunu temin ile köy halkı ile birlikte döşemesine yardımcı olacaktır. Köyümüzün bir bölgesinin içme suyu temini sorununu ortadan kaldıracaktır. Ayrıca köyümüzdeki mevcey İlkokulun sınıf sıralarının bakımı,onarımı,boyanmasını,kütüphane yapılmasını,kitap teminin gerçekleştirecektir.Komite ayrıca köy kadınlarının sağlık taramalarını (genel-diş) ,eğitimleri noktasında faaliyetlerde bulunacaktır.

Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü "Rotary Toplum Birliği" kurma projesi

• Proje Sahibi: Amasya Yeşilırmak
  • Proje Adı: Amasya Yeşilırmak Rotary Kulübü "Rotary Toplum Birliği" kurma projesi
  • Tarih: 04 Mayıs 2021