Akdeniz Rotary-Kök Hücre Bağışı*

Mersin Akdeniz Rotary,Kızkalesi Rotary ve Erdemli Rotary kulüplerimizle ortaklaşa “Hücrelerinde İylik Var” sloganı ile düzenlediğimiz Kök Hücre ve Kan Bağışı etkinliğimizi 4 Eylül’de gerçekleştirdik. Mezitli belediyesinin ev sahipliğinde yapılan, hiç tanımadığımız hastalara umut olmak hayat kurtarmak amacı ile düzenlediğimiz etkinliğimize, kulüp üyelerimiz, eş ve çocuklarımız , Rotaract üyelerimiz, Belediye Personeli ve vatandaşlar katılarak kök hücre ve kan bağışında bulundular. Kök hücre ve kan bağışında bulunanlar başta olmak üzere, ev sahipliği için Mezitli Belediyesine ve Belediye Başkanımız Neşet Tarhan'a ,Kızılay görevlilerine ,katkı sunan ve katılım sağlayan herkese yürekten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Akdeniz Rotary-Kök Hücre Bağışı*

• Proje Sahibi: Akdeniz Rotary Kulübü