ROTARY Toplum Birlikleri Komitesinin Zoom konferans yöntemi ile yaptığı toplantıya katıldım. Rotaryen olmayan "en az 10 kişiden oluşan" Rotary Toplum Birlikleri'nin en güzel örneklerden birisi Ankara’da Tandoğan RK desteğiyle kurulan “ANADOLU BACILARI” projesi. Bu projede ev kadınları peynir, yoğurt, sirke ve benzeri gıda maddelerini üreterek ülkemizin prestijli lokantalarına satarak katma değer oluşturmaktalar. Bizim de GDB Kazım Apa döneminde İncirlik’te kurulmuş olan ve şu anda aktif olmayan bir "Toplum Birliği"miz var. Pandemi koşulları izin verilse bu dönem bu birliği de aktif hale getirmeyi düşünüyoruz.

• Proje Sahibi: Adana Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Adana Rotary Kulübü''Rotary Toplum Birlikleri ve Sürdürülebilir RCC Örneği '' "Anadolu Bacıları"
  • Tarih: 27 Nis 2021

KULÜBÜN DİĞER PROJELERİ