Adana Rotary Kulübü ''Sağlık İçin Spor, Spor İçin Farkındalık Projesi''

Adana Rotary Kulübü, Biz De Varız Destekleme Derneği ve Medline Hastanesi; Dünya Sağlık Haftası olarak kutlanan 7 – 13 Nisan haftasında, Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü ile anlamlı bir işbirliği için bir araya geldik. Sağlıklı bir yaşamda sporun önemi tartışmasızdır. Ancak önemli olan, spor yapmak için gerekli farkındalığa sahip olmaktır. Gerçekten de günümüzün en büyük sorunlarından bir tanesi; spor yapmamak için başta “zaman ve imkan engeli” olmak üzere, çeşitli bahaneler üretmektir. Bu tarz bahanelerin, geçerli bir mazeret olmadığını ise Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü oyuncuları; kendi liglerinde namağlup şampiyon olarak göstermiştir. Onların, “engel tanımaz halleri” her birimiz için anlamlı bir örnek olup bu mücadelenin desteklenmesi ve duyurulması gerekmektedir. İşte “Sağlık İçin Spor, Spor İçin Farkındalık” Projesinin temel amacı budur. Adana’da, toplumdaki tüm dezavantajların giderilmesine katkı koymak amacıyla kurulan ve bu uğurda kısa zamanda çok güzel işler yapan Biz De Varız Destekleme Derneği ile, uluslararası anlamda bu amacı şiar edinmiş Adana’nın köklü kuruluşlarından Adana Rotary Kulübü ve sadece Adana için değil tüm bölgede sağlık alanında farklılık yaratan Medline Hastanesi; Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü’nün başarılarını destekleyerek önemli bir farkındalık yaratmak istemektedir.

Adana Rotary Kulübü ''Sağlık İçin Spor, Spor İçin Farkındalık Projesi''

• Proje Sahibi: Adana Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Adana Rotary Kulübü ''Sağlık İçin Spor, Spor İçin Farkındalık Projesi''
  • Tarih: 27 Nis 2021