ATAKUM ROTARY "RUNANATOLIA"

UR 2430 Bölgenin de bir parçası olduğu ve bizimde her sene büyük bir zevkle katıldığımız RUNANATOLIA 1Genç 1 Hayat Koşusu bu sene pandemiden dolayı kısıtlı sayıda katılımcı ile Antalya'da yapılırken, ülkenin her köşesinde de katılımcıların belirlediği parkurlarda koşuldu ve hedefine ulaştı.

Bölgemiz bu sene koşunun gelirini 100 spina bifidalı çocuğa 100 akülü sandalye olarak belirledi. Biz, sipina bifida etkinliğimiz yapmamıza rağmen RUNANATOLIA ruhunu yaşatmak için iki üyemizle 21 km yarı maratonu Samsun'da koştuk.

Projemizi kulübümüzün sosyal medya hesaplarından duyurduğumuz gibi, kulüpte sahiplendi ve sponsor arayışına girdi ve başarılı da oldu.

Koşucularımızın, koşudan elde ettiği 4.000 TL bağış ile bölgenin projesine ortak olduk ve bizde 2. akülü tekerlekli sandalyemizi alıp, Ordu'nu Gölköy'den Fatma Nur Ürek isimli çocuğumuza Samsun'da yapılan törenle teslim ettik.

ATAKUM ROTARY "RUNANATOLIA"

• Proje Sahibi: Atakum Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ATAKUM ROTARY "RUNANATOLIA"
  • Tarih: 03 Nis 2021