Antakya Defne Rotary ,Interact 'larımızla beraber ,Eylül ayı Temel eğitim ve Okur-yazarlık ayı olduğundan , ihtiyaçlı çocuklarımıza ,okul çantası ve kırtasiye ihtiyaçlarını sadece kulüp üyelerinin değil, kulüp dışından da arkadaşlarımızın desteği ile dağıttık.Gözene ve Yaylacık mahallelerindeki DEFNE ROTARY okullarındaki okula yeni başlayan çocuklarımızın tümüne ulaşabildik.Basında da çok ilgi çeken bu projemiz,başarıyla bitirildi.

• Proje Sahibi: Antakya Defne Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANTAKYA DEFNE ROTARY 'ÇOCUKLARIMIZLA SIRT SIRTA' PROJESİ: İHTİYAÇLI ÇOCUKLARIMIZA OKUL ÇANTASI VE KIRTASİYE YARDIMI
  • Tarih: 10 Eyl 2021