ANKARA ROTARY KULÜBÜ GÖZLÜK ÇERÇEVESİ TOPLAMA PROJESİ

Evlerimizde bulunan kullanmadığımız gözlük çerçevelerini toplayarak, ihtiyaç sahiplerine bağışlamak üzere bu proje başlatılmıştır. Toplanan gözlükler, Üyemiz Rtn. Çetin Murat Toplu tarafından kullanılabilir olanları seçilip, camları çıkarılıp, dezenfekte edilerek kullanıma hazır hale getirilecektir. Hedef kitle için de gözlük camı reçetesi olan kişilerin camları yapılacak, muayene edilmesi gerekenler de muayene edilip cam reçeteleri alınacaktır. Hedef kitle olarak Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı, Pursaklar da bulunan Saray Çocuk Evi ve Yaşlı Bakım Hizmeti de verilen yerleşkenin yetkilileri ile görüşülmüş ve bu konuda ihtiyaç olduğu öğrenilmiştir. Projede şu ana kadar yeterli miktarda çerçeve toplanamadığından dönem sonuna kadar toplama işi uzatılmıştır. Projenin dönem bitmeden son durumu tekrar değerlendirilecek ve sonuca ulaştırılacaktır.

ANKARA ROTARY KULÜBÜ GÖZLÜK ÇERÇEVESİ TOPLAMA PROJESİ

• Proje Sahibi: Ankara Rotary Kulübü