Sevgili Rotary Ailemiz, Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü olarak, “İlk Saran Biz Olalım” Projemizin 2.ci Etabını İhtiyaç Sahiplerine verilmek üzere; 19 Nisan 2022 tarihinde, Ankara Yenimahalle Belediyesi “Derman Market” yetkilileri ve Belediye Meclis Başkan Vekili Görkem AKKAPLAN ‘ a teslim ettik. Sevgili Rotary Ailemiz, Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü olarak, “İlk Saran Biz Olalım” Projemizin 2.ci Etabını İhtiyaç Sahiplerine verilmek üzere; 19 Nisan 2022 tarihinde, Ankara Yenimahalle Belediyesi “Derman Market” yetkilileri ve Belediye Meclis Başkan Vekili Görkem AKKAPLAN ‘ a teslim ettik.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA KAVAKLIDERE ROTARY KULÜBÜ OLARAK, “İLK SARAN BİZ OLALIM” PROJEMİZİN 2.Cİ ETABI
  • Tarih: 19 Nis 2022