ANKARA KAVAKLIDERE RK POLİO PLUS FON YARATMA VE ÜYE BAŞINA 10 DOLAR PROJESİ

18 Aralık 2021 tarihinde ; 2430. Rotary Bölge Federasyonu Guvernörlğü tarafından Kulübümüze verilen “Vakıf Eğitim Semineri” Sırasında GDB Ali DİNÇ e ait kitapların Satışı ile POLİO PLUS için FON YARATMA etkinliği düzenledik… 18 Aralık 2021 tarihinde ; 2430. Rotary Bölge Federasyonu Guvernörlğü tarafından Kulübümüze verilen “Vakıf Eğitim Semineri” Sırasında GDB Ali DİNÇ e ait kitapların Satışı ile POLİO PLUS için FON YARATMA etkinliği düzenledik… 18 Aralık 2021 tarihinde ; 2430. Rotary Bölge Federasyonu Guvernörlğü tarafından Kulübümüze verilen “Vakıf Eğitim Semineri” Sırasında GDB Ali DİNÇ e ait kitapların Satışı ile POLİO PLUS için FON YARATMA etkinliği düzenledik… 18 Aralık 2021 tarihinde ; 2430. Rotary Bölge Federasyonu Guvernörlğü tarafından Kulübümüze verilen “Vakıf Eğitim Semineri” Sırasında GDB Ali DİNÇ e ait kitapların Satışı ile POLİO PLUS için FON YARATMA etkinliği düzenledik… Bilahare 28 Mart 2022 tarihinde üye başına 10 abd dolaı parayı Polio Plus Fonuna yatırdık.

ANKARA KAVAKLIDERE RK POLİO PLUS FON YARATMA VE ÜYE BAŞINA 10 DOLAR PROJESİ