Sevgili Rotary Ailemiz, Mayıs Ayının “Rotary’de Gençlik Hizmetleri Ayı” olması nedeniyle; 05 Mayıs 2022 akşamı saat 20.00 de 2440.Bölge İzmir Ege Rotary Kulübü Dönem Başkanı (ROTEX) Talat BEKİROĞLU bizlere “ Bir ROTEX’in Gözünden ROTARY Değişim Proğramıi” adlı bir sunumda bulunmuştur. Toplantımız Kulübümüz Ankara Kavaklıdere RK nın ev sahipliğinde, 2440. Bölge İzmir Ege RK, Ankara Tunalı Hilmi RK ve Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulüplerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. Ankara Kavaklıdere RK Dönem Başkanı Arif ÖZSAYGI. RSS...

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA KAVAKLIDERE RK EV SAHİPLİĞİNDE EGE RK BAŞKANI (ROTEX) TALAT BEKİROĞLU TARAFINDAN BİR ROTEXİN GÖZÜNDEN ROTARY DEĞİŞİM PROĞRAMI ADLI SUNUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
  • Tarih: 05 Mayıs 2022