Bölge Eşler Komitesi tarafından yürütülmekte olan projelerden; “İşe Nereden Başlamalıyım” Girişimcilik toplantılarının ilki 20 Ekim tarihinde, Ankara Beysukent, Ankara Emek, Ankara Gazi, Ankara Gaziosmanpaşa, Ankara Kavaklıdere, Ankara Maltepe, Ankara Tandoğan, Ankara Yenimahalle, Eskişehir Gordion Rotary Kulüpleri ve Ankara Bahçelievler, Ankara Başkent, Ankara Kocatepe Rotaract Kulüplerimizin ve Angikad’ın katılımcı desteği ile gerçekleştirilmiştir. Programda konuşmacıların girişimcilik, girişimcinin hukuki ve mali yükümlülükleri, pazarlama ilkeleri ve satış yöntemleri, finansal kaynaklara erişim, kooperatifçilik, müşteri ve rakip analizi, genç girişimcilerin başarı ve başarısızlık hikayeleri, reklam ve sunum teknikleri gibi konulardaki bilgi ve tecrübeleri katılımcılarla paylaşılmıştır. Programa Kulübümüz adına; Birgül ÖZSAYGI, Fatoş AKMAN ve Bilge HEPER Katılmışlardır.

• Proje Sahibi: Ankara Kavaklıdere Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA KAVAKLIDERE RK Ankara Kavaklıdere RT. Guvernörlük İşe nereden Başlamalıyım. Projesine katıldık.
  • Tarih: 30 Kas 2021