30. YIL 1500. TOPLANTI

Malatya Rotary Kulübü 30.yil Kutlamasini gerçekleştirdi. Dönemin 19. Kulübün 1500. Toplantısı çoşkuyla kutlandi. Toplantiya Guvernörümüz Güner İnci ve Eşi Nagihan İnci hanim, Eski Guvernörlerden Ali Gökben ve eşi Füsun hanim, Guvernör yardimcimiz Ferit Binzet, Adiyaman Nemrut Rotary Kulübünün Başkani Hasan Ozturk ve değerli üyeleri, kurucu başkanlarimizdan Gaziantep rotary kulübünden Süleyman Samli, Malatya Aslantepe kulübünün Başkani Cem Güven ve değerli üyeleri, kurucu başkanimiz Ayhan Pembecioğlu ve eşi Füsun Hanim, eski başkanlarimizdan Galip Demirkok ve eşi Semra hanim, kisaca özetlemek gerekirse kalbi insanlik için atan, mutlu bir dünya için huzurlu bir gelecek için kalben savaşan tüm dostlarimiza yanimizda olduklari için tek tek teşekkür ediyoruz. Başkanimiz Mehmet Ali Gökçe konuşmasinda 30 yilda yaptiklarimizi kisaca anlatti ve bir kez daha yapilanlardan dolayi insanlarin yüreği kabardi. Guvernörümüzün etkili konuşmasindan sonra herkes tekrardan sanki ilk günmüş gibi heyecanlandi ve dirildi. Guvernörümüze Yoğun programinin arasinda bizleri kirmayip geldikleri için tekrar tekrar çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün ilk gününden beri hiç yilmadan usanmadan insanlik için hizmet veren İrfan Aksoğan ve Erkan Onele 30.yil plaketleri takdim edildi. Tüm dostlarimizla birlikte 30.yil pastamiz kesildi. Gecemizi güzel sesiyle renklendiren ve bizleri her zaman ki gibi çok eğlendiren Sena Altıntop ve ekibinede çok teşekkür ediyoruz. Nice güzel daha başarili yillarimiz olmasi dileğimizle.

30. YIL 1500. TOPLANTI

• Proje Sahibi: Malatya Rotary Kulübü