2430. BÖLGE KULÜPLERİNE DESTEK

Bölgemizdeki kulüplerin yaptığı proje ve etkinliklere katılarak hem dostluklarımızı pekiştirme hem de bilgilerimizi tazeleme imkanı bulduk.

23 Temmuz Ordu Ünye Rotary Kulübü ev sahipliğinde düzenlenen Vakıf Seminerine, Gelecek Dönem Başkanım ve Gelecek Dönem Sekreterimle katıldık. Yararlı bir seminer yanında dostlarımızla güzel bir gün geçirdik.

26-28 Ağustosta Kastamonu Rotary Kulübünün düzenlediği Baba Çocuk Kampına Gelecek Dönem Sekreterimiz Levent Kiraz oğlu Uzay ile birlikte katılarak eğlenceli bir haftasonu geçirdi.

1-4 Eylülde Samsun İlkadım Rotary Kulübünün 17. Bedensel Engelliler Kampına bir gencimizin katılımını sağladık.

3-6 Kasımda Kastamonu Rotary Kulübünün düzenlediği RYLA seminerine ilimizden engelli bir gencimiz katıldı. RYLA sonrası toplantımıza da katılan gencimiz izlenimlerini üyelerimizle paylaştı. Yararlı ve eğlenceli bir seminer olduğunu vurgulayan gencimizin mutluluğu bizi de mutlu etti.

2-5 Martta 11.Grup Kulüpleri olarak Adana Güney Rotary Kulübünün düzenlediği 107. RYLA Rotaractlar için İnsan Mühendisliği Semineri için bir gencimize sponsor olduk.

16-19 Martta Ordu Rotary Kulübü evsahipliğinde gerçekleşen RYLA Seminerine bir gencimizi gönderdik.

2430. BÖLGE KULÜPLERİNE DESTEK