SAMSUN KARADENİZ ROTARY GUVERNÖR ZİYARETİ

26.07.2021 tarihinde Samsun Anemon otelde DG Kemal Ketrez , GDGA Teoman Kaynar ve eşi GDB Merve Kaynar, guvernör yardımcıları ve 7 kulüp başkanı yerel basın mensuplarıyla bir kahvaltı organizasyonu düzenlendi. 27.07.2021 tarihinde SAMSUN KARADENİZ ROTARY KULÜBÜ olarak DG Kemal Ketrez ve yönetim kuruluyla yine Anemon otelde kahvaltının ardından, Barış parkı ziyareti, Taflan köyünde yem kırma makinesinin ziyareti ve denemesi,global bağış projemiz olan JERSEY PROJESİ için alınan 50 adet düvenin ziyareti gerçekleşmiştir. Bafra Niyazi Kesim restorantta Bafra Kızılırmak kulübü yönetim kuruluyla yenen öğle yemeğinin ardında Bafra HABİDER ve samsunda NADEP ziyaretlerinde bulunulmuştur. 27.07.2021 tarihinde saat 19:30 da Samsun Yelken Spor Kulübünde 4 kulüp ortak hazırlanan intercity ye kulüp oalark 27 üye ve eşle katılım gösterdik. Gecede üyelerimiz Esra Türkdönmez, Gökhan Ongun, Fuat Tokalak ve Özden Atlamaz’a DG Kemal Ketrez,GDGA Teoman Kaynar ve GDG Kemalettin Erbilgin tarafından poul harris rozetleri takılmıştır. Guvernör konuşması ve hediyelerin verilmesinin ardından 4 kulüp başkanı HİZMETLERİMİZLE HAYATLARI DEĞİŞTİRELİM diyerek ortak toplantıyı kapatmışlardır.

SAMSUN KARADENİZ ROTARY GUVERNÖR ZİYARETİ