ROTA ATA 19 Mayıs Projesi

Bahçeşehir Rotary kulübünün yıllardır yapmış olduğu ROTA ATA projelerini desteklemek adına Samsuna gelecek olan proje ekibi ile ortak toplantı düzenlenecektir.
Yelkenleri ile denizden gelecek olan Bahçeşehir RK üyeleri, Samsunun İlkadım İlçesinde Mustafa Kemal Atatürkün, 18 silah arkadaşı ile 19 Mayıs 1919 yılında Samsuna ayak bastığı bölge olan Tütün İskelesinde karşılanacak. Valiliğin hazırlamış olduğu programa eşlik edildikten sonra, Samsuna gelen proje ekibi ile ortak kahvaltılı toplantı düzenlenecektir.

Sabah 08:00de Samsun Yelken Kulübünde buluşuldu.
Saat 09:00da tekneler ile hareket sağlandı. Bahçeşehir RK.dan katılan 6 Rotaryen dostumuz ile beraber etkinliğimize katılan Samsun Rotaryenleri ile denize açıldık.
Yoğun yağmur altında tütün iskelesine kadar yol aldık. Ancak yoğun yağış sebebi ile karada düzenlenecek olan Valiliğimizin programı ertelendi.
Tekrar yeleken kulübe dönüş sağladık. Katılımcılar ile beraber ortak toplantımızı yaptık.

ROTA ATA 19 Mayıs Projesi

• Proje Sahibi: Samsun Rotary Kulübü