Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Meltem Erbaş 14 Ağustos 2022 tarihinde Çocuk felci (Polio) ile mücadelede farkındalık yaratmak amacı ile Ordu Dağcılık Kulübüyle ortaklaşa Kaçkar (3937m) zirve tırmanışı faaliyetinde “Çocuk Felcine Son” pankartını Kaçkarlarda açarak bu konuya dikkat çekti. Bu Projede kendilerine Ordu Dağcılık Kulübü Başkanı Sn. Yılmaz Seferoğlu, Rotaryen eşi Özcan Erbaş ve Sn. Alp Erbaş ile Ordu Dağcılık Kulübünün değerli üyeleri eşlik ettiler. Bu etkinliğe katılan dostlarımız ayni zamanda Polio ‘ya bağışta bulundular. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

• Proje Sahibi: Ordu Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ORDU ROTARY KULÜBÜ BAŞKANI RTN. MELTEM ERBAŞ ORDU ROTARY KULÜBÜ BAYRAĞINI VE POLİO BAYRAĞINI KAÇKAR DAĞININ (3937m) ZİRVESİNDE DALĞALANDIRDI.
  • Tarih: 14 Ağu 2022