Emek Rotary Kulübü olarak "Bir buyukanneye katki yap, bir çocuğu sevindir" ismini verdiğimiz projemiz ile bir büyükannenin yapmış olduğu elyapımı oyuncakları satın alarak ona bir kazanç elde ettirdik, bu oyuncakları Gazi Univ. Tıp Fakültesi Pediatrik Onkoloji Bölümünde yatan çocuklara Dönem Guvernörümüz Serhan Antalyalı ve Guvernör Yardımcımız Ahmet Akyol ile birlikte ziyaret ederek teslim ettik ve projeden elde ettigimiz gelirde de çocuk felcine son diyerek UR Vakfına bağışta bulunduk.

• Proje Sahibi: Ankara Emek Rotary Kulübü
  • Proje Adı: EMEK ROTARY KULÜBÜ - BİR BÜYÜKANNEYE KATKI YAP BİR ÇOCUĞU SEVİNDİR PROJESİ, 22.10.2020
  • Tarih: 30 Eki 2020