DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA ROTARACT KULÜBÜ

AKÇAKOCA’DA ROTARACT KULÜBÜ KURULDU

Düzce Üniversitesi’nde (DÜ) Rotarack Kulübü Akçakoca’da kuruldu.

Akçakoca Rotary Kulübü tarafından Diapolis Oteli Toplantı salonunda bir araya gelen Rotary kulüp üyeleri ve konuklar  (DÜ) Rotarack Kulübünün kuruluş toplantısı gerçekleştirdi.Toplantıya, Guvernör yardımcısı Ertuğrul Yaman Ayözger, Bölge Rotaract Temsilcisi Çağla Ekiz Hoş, Uluslararası Hizmetler ve Rotary Vakfından sorumlu BRT Yardımcısı ve 2018-2019 dönemi Bölge Rotaract Temsilcisi Batuhan Berk, 5 ve 6 grup kulüplerinden sorumlu BRT Yardımcısı Hakan Atalay, DÜ Akçakoca Rotaract Kulübü Danışmanı Öğretim Görevlisi RTN. Davit Peachi, gelecek dönem Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Erkan Güldiken, Akçakoca Rotaract Kulübü mevcut Başkanı Cemil Gülez ve eşleri katıldı.Bir otelin konferans salonunda gerçekleşen kuruluş toplantısının açılış konuşmasını yapan Akçakoca Rotary Kulübü Başkanı Cemil Gülez, davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasına, kendi dönemlerinde hayata geçirdikleri projeleri anlatarak devam etti.Meşakkatli ve zor bir çalışmanın ardından Akçakoca’da Rotaract Kulübünün kurulduğunu söyleyen Gülez, slayt gösterimi eşliğinde yaptığı sunumda, Akçakoca Rotary Kulübü tarafından bugüne değin yapılan sosyal sorumluluk, sağlık ve turizm alanlarında gerçekleştirilen hizmetleri tek tek anlattı.

Ayrıca toplantıya katılamayan New York Rotary Kulübü geçmiş dönem Başkanı Can Erbilgin’in tebrik mesajı da video gösterisiyle konuklara izletildi.

Cemil Gülez’den sonra Bölge Rotaract Temsilcisi Çağla Ekiz, Akçakoca Rotaract Kulübünün kuruluş törenini yönetmek üzere bir konuşma gerçekleştirdi.

Ekiz konuşmasında, 1.2 milyondan fazla başarılı insanın tüm dünyaya hizmet etmek ve barışı geliştirmeye kendime adadığını söyledi.

Ekiz’in konuşmasından sonra, DÜ Rotarack üyelerine rozetleri takıldı.

Son olarak bir konuşma yapan DÜ Rotarack Başkanı Ozan Turna da Rotary Kulübüne nasıl dahil olduğunu anlatarak, bundan sonrası için gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden söz etti.

Konuşmalarının ardından toplantı fotoğraf çekimleriyle son buldu.

gazete : https://akcakocagazetesi.com/akcakocada-rotaract-kulubu-kuruldu/

DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA ROTARACT KULÜBÜ