Ankara Beysukent Rotary Kulübü - İyilik Yarat Online Kermes Projesi

Biz bugün iyilik için bir araya geldik. 7 Mart’ta online satışa başlayacağımız www.iyilikyarat.com da yer alacak ürünlerin fotoğraf çekimlerini gerçekleştirdik.

Yarın da devam edecek çekimler için bizlere ofisini açan İrem dostumuz, İpeknar ve Ogün Başkanımız başta olmak üzere Kermes komite başkanımız Ümit ablamıza, Mehmet Başkanımıza, Seyfettin, Duygu, Volkan, Sema, Gizem, Fred dostlarımıza çok teşekkür ederiz.

Daha şimdiden 200 ürüne ulaştık ve sayı git gide çoğalıyor tıpkı yapılan iyilikler gibi. Ürün bağışlayarak ve yakınlarının ürünlerini teslim ederek bizlere destek veren tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler. Ayrıca sosyal medyada iyilikyarat sayfasını özenle yöneten Selen Tanyeri dostumuza da çok teşekkür ediyoruz.

Hep birlikte iyililk yaratıyoruz, iyi ki iyi insanlar var… İyi ki varsınız ...

Ankara Beysukent Rotary Kulübü - İyilik Yarat Online Kermes Projesi

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü
  • Proje Adı: Ankara Beysukent Rotary Kulübü - İyilik Yarat Online Kermes Projesi