Ankara Beysukent Rotary Kulübü - İstanbul Yarı Maratonu

İçinde bulunduğumuz zorluklar içinde boğulmak yerine çözümün bir parçası olmaya çalışıyoruz ve var gücümüzle bunun için çalışıyoruz. 19-20 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek İstanbul Yarı Maratonu'nda iyilik peşinde koşarak kahraman şehitlerimizin geride kalan biricik evlatlarının eğitimlerine katkı sağlıyoruz.

29 koşucumuzla an itibariyle 71 bağışçıdan gelen bağışlarla şehit çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamaya devam ediyoruz. Sadece sportif faaliyetlere bağışlar ile her biri yıllık 1.800 TL olmak üzere 10 öğrencimizin eğitimlerine katkı için fon sağladık.  Var gücümüzle gençlerimizin yüreklerine dokunmaya devam ediyoruz. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Adımlarımızın ne kadar doğru olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Biliyoruz ki iyilik hep kazanacak.

Ankara Beysukent Rotary Kulübü - İstanbul Yarı Maratonu

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü