Ankara Beysukent Rotary Kulübü- Bundan Oyun Olur Doğaçlama Tiyatro

“Kahramanım Sen Ol” Projemiz kapsamında Depremde uzuv kaybı yaşayan çocuklarımız için, 26 Mart Pazar akşamı, Sevgili Murat ve Gencay “Bundan Oyun Olur” adlı doğaçlama komedi gösterileri ile Route Sahne’de bizim için sahne aldılar. Etkinliğimizden elde edilen gelir, “Kahramanım sen ol” projemizde; deprem sonrası ampute edilen ve rehabilitasyon tedavileri devam etmekte olan çocuklarımıza doğru protezlerin temini için kullanılacaktır. Askıda bilet alarak destek veren bağışçılarımızın aldığı biletler ile , etkinliğimize depremzede ailelerimiz davet edilmiştir. Katkı ve katılım sağlayan herkese; Destekleri için Sevgili üyemiz Murat Esmer’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ankara Beysukent Rotary Kulübü- Bundan Oyun Olur Doğaçlama Tiyatro

• Proje Sahibi: Ankara Beysukent Rotary Kulübü