Ankara Beysukent Rotary Kulübü - Atma Bağışla Duyurusu

Herkes evinde, iş yerinde kullanmadığı ve çevreye olumsuz etki oluşturan atıkları, geri dönüştürerek, hem sürdürülebilir çevre hedeflerine hem de TEGV’deki çocukların nitelikli eğitimle desteklenmesine katkı sağlayabilir.

Ev veya iş yerlerimizde bulunan masaüstü-dizüstü-tablet bilgisayarlar, monitör ve televizyonlar, masa ve cep telefonları, yazıcı tarayıcı ve fotokopi makineleri, modem ve switch gibi ağ ürünleri, ütü, fön makinesi ve mutfak robotu gibi elektronik ev aletleri, her çeşit kablo ve adaptörler e-atık kapsamında değerlendirilebilir.

Geri dönüştürülemeyen ve bağış yapılamayan ürünler: Cam ve ahşap ağırlıklı mobilya ve süs eşyaları, beyaz eşya (buzdolabı, çamaşır-bulaşık mak.) laser yazıcı tonerleri, akü ve piller.

Detaylı bilgi için 0312 911 06 96

Ankara Beysukent Rotary Kulübü - Atma Bağışla Duyurusu