Dünyanın her yerinde iyi niyet ve barışın korunmasına inanan ve bu alanda anlayış, iyi niyet ve barışçı ilişkilerin geliştirilmesi, teşvik edilmesi ve özendirilmesi için gayret sarf eden iş ve meslek sahibi kişilerin dünya ölçüsünde birleştiği bir sivil toplum kuruluşu olan Rotary’nin temel hedefi topluma hizmettir. Uluslararası Rotary ve Rotary Vakfı kar amacı gütmeyen kuruluş olarak dünya çapında küresel programlar, kampanyalar ve girişimleri koordine ederek Rotary kulüplerini desteklemekte ve projelerini finanse etmektedir. Rotary kulüpleri, Uluslararası Rotary ve Rotary Vakfı birlikte, toplumlarımızda ve dünyanın her yerinde kalıcı iyileştirmeler yapmak için çalışırlar. Bu düşünceden hareketle topluma sunduğu hizmetler kapsamında Ankara Anıttepe Rotary Kulübü Başkent Üniversitesi Hastanesinin kullanımına sunulmak üzere Acil Ambulansını Güney Kore Rotary kulüplerinin de desteği ve Rotary Vakfının katkılarıyla temin ederek 6.Mayıs.2022 tarihinde hastaneye hibe etmiştir. Ankara Anıttepe Rotary Kulübü olarak küresel bağış projesi kapsamında Başkent Üniversitesi Hastanesine "Ambulans Bağışı" teslim törenine katılan DG Kemal Ketrez, GDG Hakan Karaalioğlu, GLDG Emre Öztürk, Başkent Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Haberal, 3662. Bölge Küresel Bağışlar Komite Başkanı Yang Moon Bong, Kore Cumhuriyeti büyükelçisi Won Ik Lee, guvernör yardımcımız Serhat İpek, Başkent üniversitesi öğretim üyeleri ile Rotaryen dostlarımıza teşekkür ediyoruz.

• Proje Sahibi: Ankara Anıttepe Rotary Kulübü
  • Proje Adı: ANKARA ANITTEPE ROTARY KULÜBÜ KÜRESEL BAĞIŞ PROJESİ KAPSAMINDA BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ HASTANESİNE AMBULANS BAĞIŞI
  • Tarih: 06 Mayıs 2022