14 Eki 2024

Teknoloji Bağımlılığı Seminer

Teknoloji ve internetin bilinçli olmayan, kontrolsüz bir şekilde kullanımına bağlı olarak ortaya çıkan davranışsal bağımlılıklar ve bunların sonucu olarak gelişen bozukluklar ile sosyal medyanın, telefonların aşırı kullanımı gibi davranışların kendini gösterdiği bağımlılık türlerinin izah edildiği, nedenleri ve sonuçları hakkında bilgilendirmelerde bulunulmuştur. Rtn. Eş Meltem Tamer sunumuyla, 28-29 Eylül 2024 tarihlerinde Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü üyelerine, eşlerine ve misafirlerine yönelik gerçekleştirilmiştir. 36 kişilik bir ekibe sunum yapılmıştır. kıllı telefonun aşırı kullanımı gibi bağımlılık yapıcı alt davranışlarla kendini gösteren bağımlılık türü teknoloji bağımlılığı olarak tanımlanır.

Proje Detay

• Proje Sahibi: Eskişehir Yazılıkaya Rotary Kulübü