16 Eyl 2024

TARİHİ MİRASIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ (KALETEPE SİT ALANI)

? Kulübümüzün 1813. dönemimizin 7. toplantısını “Tarihi Mirasımıza Sahip Çıkıyoruz” teması ile şehrimizin tarihi mirası Kaletepe’de gerçekleştirdik. ? Kdz Ereğli’nin tarihi ile ilgili olarak Dr. Can Canver’den Kaletepe’nin mistik havasında bölgemizin tarihi hakkında inanılmaz bilgiler edindik. Sayın Canver e teşekkür ediyoruz. ? Interact başkanımız Dorukhan Gebeş Interact Asamble’sinde edindiği kazanımları bizlerle paylaştı. ? İnteract Kulübü Geçmiş Dönem Başkanı İpek Dokuzoğlu Finlandiya’da katıldığı Kısa Dönem Gençlik Kampı kapsamında kazanımlarını paylaştı. ? Rota Kids Başkanı’mız Atlas Dokuzoğlu projeleri hakkında bilgilerini paylaştı. ? Toplantımıza “Adana 5 Ocak Rotary Kulübü Dönem Başkanı Nihan Baycık ve Adana 5 Ocak Rota Kids Dönem Başkanı Begüm Baycık katıldılar ve bizleri mutlu ettiler. ? “Toplantımızın KALETEPE Sit alanında gerçekleşmesi konusunda bizlerden desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız SN.Halil POSBIYIK a teşekkürlerimizi iletiyoruz.”

Proje Detay

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü
  • Proje Adı: TARİHİ MİRASIMIZA SAHİP ÇIKIYORUZ (KALETEPE SİT ALANI)
  • Tarih: 16 Eyl 2024