16 Eyl 2024

ERKEN TANI HAYAT KURTARIR SEMİNERİ

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü olarak, Alaplı Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Okyanus Tekstil Ev Dekorasyon firmasında 100 kadın çalışanımıza yönelik "Erken Tanı Hayat Kurtarır" seminerimizi başarıyla gerçekleştirdik. Seminerde, erken tanının önemi ve hayat kurtarıcı etkileri üzerine bilgilendirmeler yapıldı. Katılımcılar, Değerli Kulüp Üyemiz Kadın Doğum Uzman Dr EMİN DAMGACI ve Sevgili Dr Nalan Damgacı nın değerli bilgileriyle donatıldı ve sağlık konusunda farkındalık kazandı. Bu anlamlı etkinliğe destek olan ALAPLI TSO ve ALAPLI OSGB ye ; özellikle ev sahipliği ile bizleri onure eden Okyanus Tekstil Ev Dekorasyon firma sahipler Sn Sevcan SARAÇ ve Erdinç SARAÇ ın nezdinde tüm kadın çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Sağlıklı bir gelecek için birlikte çalışmaya devam edeceğiz!

Proje Detay

• Proje Sahibi: Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü