20 Eyl 2024

Güney Rotary ''Rotary Mobil Anaokulunda''

? Büyük yürekler, küçük adımlarla umudu yeşertiyor! 9 Adana Rotary Kulübü (Güney Rotary, Adana Rotary, Seyhan Rotary, Çukurova Rotary, Tepebağ Rotary, 5 Ocak Rotary, Taşköprü Rotary, Anatolia Rotary, Koza Rotary) ve Osmaniye Rotary kulübü olarak, Antakya'daki depremzedelerin yaşadığı konteyner kenti ve miniklerimiz için geçen yıl yaptırılan Rotary mobil anaokulunu ziyaret ettik. Onlara götürdüğümüz paketleri alan çocuklarımızın yaşadığı mutluluğu tarif etmek mümkün değildi. ??️ Sevgili bölge özel sekreterimiz Ayşe Mine başkan ve UR’den Cadre ekibi görevlisi olarak gelen Neavin başkan önderliğinde hem mobil anaokulunun denetimi yapıldı hem de hep birlikte çocuklarımızın ayaklarını sıcak tutacak botlar, onları kışın soğuğundan koruyacak montlar, yağmurda ıslanmamaları için şemsiyeler ve eğitim materyalleri içeren okul çantaları ile minik kalpleri ısıttık. Orada Rotary anaokulunda neşeyle çınlayan çocuk seslerini duymak ve konteyner kentteki çocuklarımızın mutluluğunu görmek, bizlere unutulmaz anlar yaşattı. ??? Her bir gülümseme, yarına olan inancımızı pekiştiriyor. Birlikte daha nice mutluluklara... ?
#GüneyRotary #Antakya depremzedeler #ÇocuklarGeleceğimiz #UmutDoluAdımlar

Üye Giriş