Hakkında

1963 yılında Antalya’da doğdu. İlk ve Orta eğitimini TED Ankara Koleji ve Ankara Fen Lisesi’nde tamamladıktan sonra 1985 yılında O.D.T.Ü. İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Halen Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisidir.
1985 yılından bu yana inşaat, yapım hizmetleri, turistik tesis işletmeciliği, beton ve betonarme boru üretimi ve sağlık hizmetleri alanlarında faaliyet gösteren şirketler grubunda sırasıyla şantiye mühendisi, proje müdürü, teknik koordinatör, yönetim kurulu üyesi olarak görev yapmış olup, 1998 yılından bu yana yönetim kurulu başkanlığı görevini sürdürmektedir. İş ve meslek yaşamı boyunca ülkemizin her köşesinden 35 ayrı kentimizde mühendislik hizmetleri vermiştir. Birleşik Alt Yapı Müteahhitleri Derneği üyesi olup bir dönem yönetim kurulu üyeliğinde bulunmuştur. İyi derecede İngilizce ve başlangıç düzeyinde Fransızca bilmektedir.
Yüksek Mimar – Restorasyon uzmanı Aylin Atillâ ile evli olup Çınar (E/22) ve Söğüt (K/15) adında iki çocukları vardır. Aylin Atilla Kültür Bakanlığı bünyesinde eski eser onarım ve restorasyon işlerinde kontrol amirliği ve şube müdürlüğü görevleri yaptıktan sonra, T.C. Cumhurbaşkanlığı Atatürk Müze Köşkü restorasyonunda Kontrol Amirliği yapmış, Müze’nin açılışı ile Müze Müdürü görevine atanmış, bu görevden 2008 yılında emekli olmuştur.
1996 yılında Ankara Tandoğan Rotary Kulübü kurucu üyesi olarak Rotary ile tanıştıktan sonra; Kulübünde :
--- 1996 - 97 7. RYLA Düzenleme Komitesi Başkanı
--- 1999 - 00 Toplum Hizmetleri Komitesi Başkanı
--- 2000 - 01 Kulüp Sekreteri
--- 2001 - 02 Kulüp Sekreteri
--- 2002 - 03 Kulüp Sekreteri
--- 2003 - 04 Asbaşkan + Su Projeleri Komitesi Başkanı
--- 2004 - 05 Kulüp Başkanı
--- 2005 - 06 Yönetim Kurulu Üyesi
Bölgemizde ise :
--- 2002 - 03 Toplum Hizmetleri Komite Üyesi ve
Kısa Dönem Gençlik Değişim Komite Üyesi
--- 2003 - 04 Kısa Dönem Gençlik Değişim Komite Üyesi
--- 2004 - 05 Kısa Dönem Gençlik Değişim Komite Başkanı
--- 2005 - 06 Toplum Hizmetleri Ana Komite Başkanı ve Kısa Dönem Gençlik Değişim Komite Başkanı
--- 2006 - 07 Bülten Ana Komite Başkanı ve Kısa Dönem Gençlik Değişim Komite Başkanı
--- 2007 – 08 Guvernör Yardımcısı ve Konvansiyon Komitesi Başkanı
--- 2008 – 09 Bölge Sekreteri ve Konvansiyon Komitesi Başkanı --- 2009 – 10 SuYönetimi Komite Başkanı, Rotary Gönüllüleri 2430. Bölge Koordinatörü, Su Yönetimi Kaynak Grubu 2430.Bölge Koordinatörü Bölge RYLA Komitesi üyesi --- 2010 – 11 Gençlik Değişim Ana Komite Başkanı ve Konvansiyon Komitesi Başkanı olarak görev yapmıştır.
Bugüne kadar 2430. Bölgemizin RYLA organizasyonlarının 3 tanesinde organizasyon komitesinde görev aldıktan başka, bir ulusal RYLA ve iki uluslararası RYLA organizasyonunda Bölgemiz ve Kulübü adına görev yapmıştır. Ayrıca RYLA Seminerlerinde 25 kez konuşmacı olarak görev yapmıştır.
U.R. Vakfı Teknik Danışmanlar Kadrosunda yer almakta olup, bu kapsamda Türkiye Madagaskar, Etiyopya, Uganda, Tanzanya, Sierra Leone ve Gana’da 3 ayrı 3H Projesinin 4 ayrı Eşli Bağış Projesinin ve 4 ayrı Küresel Bağış Projesinin yersel incelemesi görevini tamamlamıştır. Bu Kadroda 2008 – 11 dönemlerinde “Su, Sağlık ve Çevre” dalında Teknik Koordinatör olarak görev yapmıştır.
Bugüne kadar 7 EEMA, 1 NAYEN Gençlik Değişim Konferansı, 10 U.R. Konvansiyonu, 3 U.R. Başkanlık Konferansı ve 4 Zon Enstitüsüne katılmış olup EEMA Gençlik Değişim Organizasyonu onur üyesidir.
Convention Goers Dostluk Grubu, Seyahat ve Ağırlama Dostluk Grubu ile Su ve Sağlık Rotaryen Eylem Grubu üyesidir.
U.R. Vakfı “Övgüye Değer Hizmet Takdirnamesi” (Citation for Meritorious Service) sahibidir.