Ankara Bahçelievler  Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti
23 Aralık 2016
Guvernör Ziyaretlerı

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü’ne 15.12.2016 tarihinde gerçekleştirilen Guvernör Ziyareti detayları aşağıdadır.

Ziyaret sürecinde,

1. Guvernörümüz, Kulüp Başkanı Cengiz Kaya liderliğinde Kulüp  Yönetim Kurulu üyeleri ve Ana Komite Başkanları ile birlikte toplantıya katıldı. Kulüp Başkanı Cengiz Kaya Kulüp ve Projeler hakkında bilgi verdi.
  2. Bu toplantı paralelinde Guvernörümüzün eşi Nagihan İnci ile birlikte Sevil Kaya’nın liderliğinde Eşler Toplantısı yapıldı.
  3. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Toplantısı sonrasında, Bahçelievler Rotaract Başkanı Can Bahadır ve Bahçelievler İnteract Başkanı Ceren Erciyes ve  ilgili yönetim kurulları, Guvernörümüz Güner İnci ile birlikte  toplantıya katıldılar.
  4. Eşli yemek sonrası, Dr. Murat Soysalan, Yeni Üye Alımı, PHD ve Benefactör Toplantısı ile Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü’ne üye oldu. Rotaryen Murat Soysalan ve eşi Selda’nın törenleri sonrasında, Guvernörümüz Güner İnci’nin konuşması ile Guvernör Ziyareti sona erdi.