Döneme Başlarken

Döneme Başlarken

Sevgili Rotary Ailemiz,

DEĞERLİ ROTARY AİLEMİZ,

YENİ HEYECANLAR YENİ UMTLARLA ANCAK HİÇ DEĞİŞMEYEN KARARLILIKLA, ROTARY AİLESİNİN BİR FERDİ OLMAKTAN GURUR DUYDUĞUMUZ BÖLGEMİZDE “ROTARY FARK YARATIR” DİYEREK YENİ BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ. BU GÜZEL VE BÜYÜK BÖLGEMİZ İÇİN, ROTARY ADINA KENDİNDEN ÖNCE HİZMET İDEALİ İLE EMEK HARCAYAN, BİZLERE VE TOPLUMUMUZA LİDERLİK EDEN BÜTÜN DOSTLARIMIZA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUZ.

DOSTLARIMIZ, BİZLER ROTARACTLARI, İNTERACTLARI İLE DÜNYANIN ÖZGÜR BÜTÜN ÜLKELERİNE YAYILMIŞ İKİ MİLYONA YAKIN, EŞLERİ VE ÇOCUKLARI İLE DÖRT MİLYONDAN FAZLA BÜYÜK BİR AİLEYİZ.

BU MUHTEŞEM AİLENİN FERTLERİ OLAN 2430. BÖLGE ROTARY AİLESİNİN, YENİ ROTARY DÖNEMİNDE; BARIŞ İÇİNDE DAHA GÜZEL BİR DÜNYA İÇİN ÇALIŞAN, TUTKULARININ PEŞİNDEN GİDEN, DOSTLUKLARI İÇİN EMEK HARCAYAN, YAPACAĞI  HİZMETLERE YÜREĞİNİ KOYAN BİR BÖLGE OLACAĞINA İNANCIM TAMDIR.

FARK YARATAN BİR DÖNEM İÇİN HERNE YAPIYORSANIZ YAPIN AŞKLA YAPIN,

YÜREĞİNİZDE Kİ HİZMET VE ROTARY AŞKI HİÇ BİTMESİN.

NİLÜFER VE BEN HEPİNİZE ÖNCE SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOL KAZANÇ, PROJELER İLE DOLU KEYİFLİ BİR ROTARY DÖNEMİ DİLİYOR,

SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ.

UR 2430. BÖLGE GUVERNÖRÜ