Liderlik Akademisi
18 Şubat 2017
Grup Enstitüsü

Liderlik Akademisi

UR 2430. Bölge Liderlik Akademisi 3, Ankara İncek Rotary Kulübümüz ev sahipliğinde, 18 Şubat Cumartesi günü Ankara Limak Ambassadore Otelde gerçekleşti.

Rotaryen dostlarımızın ilgi gösterdiği, renkli ve enerjik sunumlarla dikkat çeken toplantıda, GDG Malik Aviral, GDG Murat Öz, GDG Canan Ersöz ve GDB Tijen Türeli bilgi ve deneyimlerini dostlarımızla paylaştılar. Dönem Guvernörümüz Güner İncinin ve Bölge Eğitmenimiz GDG Ali Gökbenin büyük destek verdiği Akademide, Rotaryen konuşmacılarımızın yanı sıra, konuk konuşmacılarımız, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr. Nezih Orhonun ve CABANA Eğitim Danışmanlık genel müdürü Soner Şahanın interaktif sunumları da büyük ilgi uyandırdı. Ayrıca, sürpriz doğum günü kutlaması ile renkli anlar yaşandı. Akademi, içten dostlukların pekiştirilmesi ve konuşmacıların her birinin kıymetli bilgilerinin paylaşılmasıyla başarıyla tamamlandı.

Dosyalar