Seyhan Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti
29 Ekim 2016
Guvernör Ziyaretlerı

Seyhan Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti

Rotary 2430. Bölge Güvernörü Güner İnci ve eşi Nagihan ; 1996 yılında Seyhan Rotary Kulübü tarafından yaptırılan ve şu an 1020 öğrencinin eğitim gördüğü Adana Seyhan Rotary Anadolu Lisesindeydi. Seyhan Rotary eski başkanlarından, okulun yapım aşamasında da büyük katkıları olmuş Halil AVCI ve Necmi ÖZCANLInın da katıldığı ziyarettte Halil AVCI Guvernörümüze okulun hangi koşullarda ve nasıl yapıldığı ile ilgili bilgiler verdi.

Ziyaret sırasında Seyhan Rotary Adanolu Lisesi öğrencileri tarafından, atık maddeler kullanılarak yapılmış ‘ Heykel ve El Sanatları Eserleri Sergisi gezdirildi. Öğrenciler daha sonra, kadının toplum içindeki yerinin daha ileriye taşınmasını hedefleyen "He For She" projesi ile ilgili bir sunum yaptı. Okul gezisine 5 yıl önce yine Seyhan Rotary Kulübü tarafından yaptırılmış olan kapalı spor salonu gezisi ile devam edildi. 2016/17 döben başkanı İbrahim TEKİN onlarca başkanın her birinin büyük katkıları olduğu bu okula Seyhan Rotary Kulübünün desteklerinin devam edeceğini belirtti. Bu ziyarette bir çok Seyhan Rotary Kulübü üyesi hazır bulundu.

Güvernör Güven İNCİ bölgede böyle başka bir proje olmadığını belirterek Seyhan Rotary Kulübünü tebrik etti ve ilerde yapılacak projeler konusunda destek sözü verdi.

Daha sonra 22-23 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ve 130 sporcunun katıldığı Seyhan Rotary Badminton turnuvası ödül töreni için Ender mağazasına gidildi. Ender mağazaları sahibi üyemiz Bülent Gizerin evsahibi olduğu bu ziyarette Guvernörümüz Güner İnci ve eşi Nagihan hediye çekleri ve madalyaları turnuvada birinci olan sporculara taktim etti.

Öğlen  Guvernörümüz ve eşiyle toplantı yaptık , yaptığımız ve yapacağımız projeleri kendisine aktardık. Akşam keyifle geçen akşam yemeğiyle guvernör ziyaretimizi tamamladık.