ADANA ÇUKUROVA ROTARY KULÜBÜ GUVERNÖR ZİYARETİ
30 Temmuz 2016
Guvernör Ziyaretlerı

ADANA ÇUKUROVA ROTARY KULÜBÜ GUVERNÖR ZİYARETİ

U.R 2430. Bölge Guvernörü Serdar Ünlü ve Nilüfer hanımefendi tarafından 4 Aralık 2017 tarihinde kulüp ziyaretimiz gerçekleştirildi.

Adana Çukurova Rotary Kulübü Guvernör ziyareti tamamlandı. Guvernörümüz Serdar Ünlü, Guvernör Yardımcımız Hakan Tuyan, Çukurova Rotary Kulübü başkanımız SelamiGüleç, Adana Rotary kulübümüzün başkanı Lütfi Soyupak ile birlikte kulüplerimizin ortak yapılacakları , Toplum Liderleri Geliyor projesi için Çukurova Üniversitesi Eğitim fakültesi Dekanı sayın Ahmet Doğanay a nezaket ziyaretinde bulundular. Adana Çukurova Interact, Rotaract ve Rotary Kulüpleri ve eşleri ile birlikte yüksek katılımlı toplantı düzenlendi. Toplantıda bir üye alımı ve bir Poll Haris dostu töreni gerçekleşti. Başta Selami başkanımız olmak üzere Adana Çukurova Rotary ailesine teşekkür ederiz.