KASTAMONU ROTARY KULÜBÜ GUVERNÖR ZİYARETİ
30 Temmuz 2016
Guvernör Ziyaretlerı

KASTAMONU ROTARY KULÜBÜ GUVERNÖR ZİYARETİ

Guvernörümüz Güner İnci ve eşi Neslihan’ın 11. Grup Kulüpleri Resmi Ziyaret Programı kapsamında gerçekleştirdiği kulüp ziyareti son derece yararlı ve keyifli geçti.

29 Temmuz 2016 günü gerçekleşen kulüp ziyaretinde Kulüp Başkanı Altar Kütükoğlu ve  Kulüp üyeleri ile birlikte yapılan şehir gezisi gerçekleştirildi. Özellikle Vedat tek Kültür Merkezi Şapka Müzesinden çok etkilendiğini vurgulayan Guvernörümüz gezinin ardından kulüp yönetim kurulu ile özel bir toplantı gerçekleştirerek kulübün dönem hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Amorium Park Hotelde gerçekleştirilen resmi kulüp toplantısına kulüp üyeleri ve eşleri katıldı. Toplantıda bir konuşma yapan Guvernörümüz Kastamonu Rotary Kulübüne topluma hizmet etme fırsatı verecek önemli ve kalıcı projeler üretilmesi yönünde tavsiyelerde bulundu. Toplantının ardından hep birlikte anı fotografı çektirildi.
Rtn. Evren Karaahmet
11. Grup Kulüplerinden Sorumlu Guvernör Yrd.