ROTARY YARININ LİDERLERİNİ ARIYOR

Dinamik bir lider olmak ve sadece kendiniz değil, dünyayı değiştirmek için gerekenlere sahip misiniz?

Rotary Gençlik Liderlik Ödülleri (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) (RYLA), Rotary kulüpleri ve bölgeler tarafından organize edilen, hem eğlenip, hem bağlantılar kurarken liderlik becerilerinizi geliştirebileceğiniz yoğun bir liderlik deneyimidir.

RYLA’nın faydaları nelerdir?

Toplumunuzdaki ve dünyadaki, liderlerle bağlantı kurarken:

• İletişim ve problem çözme becerilerinizi geliştirin,
  • Okulunuzda veya toplumunuzda dinamik bir lider olmak için gerekli stratejileri keşfedin,
  • Toplum liderleri, ilham verici konuşmacılar ve akran mentörlerinden/danışmanlarından bilgi edinin,
  • Motivasyonu eyleme dönüştürmek için potansiyelinizi keşfedin,
  • Eğlenin ve kalıcı dostluklar kurun.

Sizi neler bekliyor?

RYLA etkinlikleri, 14-30 yaş arası katılımcılar için Rotary kulüpleri ve bölgeleri tarafından organize edilmektedir. Toplumsal ihtiyaçlara bağlı olarak, RYLA bir günlük bir seminer, üç günlük bir inziva veya bir haftalık bir kamp şeklini alabilir. Genel olarak etkinlikler 3-10 gün sürer ve çeşitli konuları kapsayan sunumları, etkinlikleri ve atölyeleri içerir.

Topluluğunuz, ortaokul öğrencilerinin liderlik potansiyellerini geliştirmeleri, üniversite öğrencileri için yaratıcı problem çözme stratejileri geliştirmeleri veya genç profesyonellerin etik iş uygulamalarını öğrenmeleri için bir RYLA etkinliği düzenleyebilir.

Nasıl dahil olabilirim?

RYLA katılımcıları yerel Rotary kulüpleri tarafından aday gösterilir.
Bölgenizdeki RYLA faaliyetleri hakkında daha fazla bilgi edinmek, nasıl başvurulacağını ve RYLA’nın bir parçası olmak için gerekli masrafları öğrenmek için yerel Rotary kulübünüze başvurun.

Interact, Rotaract veya Rotary Gençlik Değişim'in bir üyesi misiniz?

RYLA sizi Rotary ile sizi tekrar bir araya getirebilir. Liderlik becerilerinizi geliştirmeye ya da akran mentörü/danışmanı olarak gönüllü olmaya devam etmek için yerel, bölgesel veya uluslararası bir RYLA etkinliğine katılın.

Bir RYLA etkinliği düzenlemek mi istiyorsunuz?

Rotary Gençlik Liderlik Ödülleri ile yeni nesil toplum liderlerini harekete geçirin. RYLA, sadece gençlerin hizmet odaklı liderler olarak potansiyellerini geliştirmelerine yardımcı olmayacak, aynı zamanda Rotary kulübünüze enerji kazandıracak ve ilham verecek ve etkili bir topluluk lideri olmak için kendi gücünüzü keşfetmeniz için size meydan okuyacaktır.