INTERACT KULÜPLERİ

Harekete geçin, uluslararası farkındalık yaratın ve dünya çapında yeni arkadaşlıklar kurun.

Interact Kulüpleri, “Kendinden Önce Hizmet”in gücünü keşfederken liderlik özelliklerini geliştirmek üzere 12-18 yaş arası gençleri bir araya getirir. Gerçek liderliğin gerçekten de ne kadar eğlenceli olabileceğini öğrenin.

Avantajları Nelerdir?

Toplumunuzdaki ve dünyadaki liderlere katılarak:

• Okulunuzda ve toplumuzda değişiklikler yaratmak için harekete geçin.
  • Yeni kültürler keşfedin ve uluslararası düzeyde farkındalık yaratın.
  • Okulunuzda ve toplumunuzda bir lider olun.
  • Eğlenin ve dünya çapında yeni arkadaşlıklar kurun.
  • 20,372

Interact Kulübü

• 468,556

Interact

Interact Kulübüne Sahip Ülke

Nelere katılabilirim?

Interact Kulüpleri, biri kendi okul veya toplumları ile ilgili; diğeri ise uluslararası düzeyde farkındalık yaratacak projeler olmak üzere yılda en az 2 proje düzenlerler. Sponsor Rotary Kulüpleri ise Interactlara, proje yürütürken ve liderlik özelliklerini geliştirirlerken rehber olur ve yol gösterirler.

• Interact’ın küresel etkisini:
  • Dünya Interact Haftası’na
  • Interact Video Ödülleri’ne,
  • Birleşmiş Milletler’deki Rotary Gençli Günü’ne
  • Küresel Gençlik Hizmet Günü’ne katılarak kutlayın.

Nasıl katılabilirim?

Okulunuzla veya çevrenizdeki Rotary Kulüpleri ile iletişime geçip yakınlarda bir Interact Kulübü olup olmadığını öğrenin. Bir sonraki toplantısına, hizmet projesine veya sosyal etkinliklerine nasıl katılabileceğinizi öğrenmek üzere Interact Kulübü ile iletişime geçin.

Interact Kulüplerinin hizmet yoluyla ne kadar eğlendiklerini görmek için Interact’ı Facebook üzerinden takip edin.

Yeni bir Interact Kulübü Kurabilir Miyim?

Evet. Eğer okulunuzda veya yaşadığınız çevrede hali hazırda bir Interact Kulübü yoksa, yeni bir kulüp kurabilirsiniz. Başlamak için gerekenler ise:

• Destek ve partnerlik sağlayacak bir sponsor Rotary Kulübü,
  • Okulunuzdan veya Sponsor Rotary Kulübünüz’den size rehberlik yapacak ve yol gösterecek bir danışman,
  • Kulübe katılmakla ilgilenen, okulunuzdan veya toplumunuzdan 12-18 yaş arası gençler,
  • Kulübünüzü organize edecek liderler ve üyelerin dahil olması ve başarılı projeler organize etmek.

Kulübünüzün kurulması, lisanslandırılması ve yönetilmesi ile ilgili tüm bilgiler Rotary Kulüp Sponsorları ve Danışmanları için Interact El Kitabı’nda bulunmaktadır.

Rotary Kulübüm Bir Interact Kulübüne Sponsor Olabilir Mi?

Toplumuzdaki gençlerin Interact yoluyla harekete geçmesine, liderlik özelliklerini geliştirmelerine ve küresel bir bakış açısı kazanmalarına olanak sağlayın. Interact yalnızca onları tüm potansiyellerine ulaştırmakla kalmayacak, sizin Rotary kulübünüze de, toplumunuzda ve dünyanın dört bir yanında yeni bağlantılar kurarken, enerji ve ilham kaynağı olacaktır.