TÜM Haberler

30 Ekim tarihinde Safranbolu Rotary kulübü olarak 29 Ekim kutlama coşkusunu tüm ekip olarak hep birlikte yaşadık. ..

Safranbolu Rotary Kulübü 2017-2018 dönem Başkanı Gökçe Aydın ve eşi Kubilay, Ankara'da dönem Guvernörümüz Serdar Ünlü ve eşi Nilüfer hanım ile Cumhuriyet b..

4 Ekim 2017 tarihinde Safranbolu Rotary Kulübümüzü GDG Korhan Atilla ve Bölge Eğitim Komitesi Başkanı Kemal Ketrez ziyaret etti. Korhan Atilla bizlere Rota..

5 Kasım 2017 günü Ankara Anıttepe Rotary kulübü'nden değerli rotaryen dostlarımız Safranbolu'yu ziyaret ettiler. Geçmiş dönem Guvernörümüz Güner İnci ve eş..

111. Bursiyer RYLA'sı (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) programı Digital Gelecek ve Liderlik teması ile yapıldı..

Meme kanseri erken tanı farkındalık projesi..

U.R. 2430. Bölge 2017-18 Guvernörü Serdar Ünlü ve Nilüfer Kulübümüzü ziyaret etti. 14.11.2017..

25 Ekim 2017'de Safranbolu Rotary kulübü Bizim bir Okulumuz Var projesi etkinliklerinden birini daha gerçekleştirdi. HOP (Hasta Okul Projesi) Dr.M.Kemal Er..

21 Ekim 2017'de Değerli Rotaryen dostlarımızla güzel bir şölen paylaştık. Şölenimize Gülevi Gülnar restaurantta ev sahibi İbrahim Canbulat ve Gül'ün safran..

Safranbolu Rotary Kulübü Safran Hasadı Şölenimiz Antakya,Ordu,Kastamonu,Karadeniz Ereğli,Zonguldak'tan Rotary Kulübü üyesi dostlarımız ve çok sayıda Safran..

Safranbolu Rotary Kulübü Dönemimizin 8.Kulübümüzün 134.toplantısını Hilton Garden İnn Otel'de gerçekleştirdik. Gökçüoğlu Konağı sahipleri Şebnem ve eşi M.K..

Safranbolu Rotary Kulübü yeni dönemine 2017-2018 dönem Başkanımız Gökçe Aydın ile birlikte 1 Temmuz 2017 günü Ata'mızı ziyaret ederek başladı...

Safranbolu Rotary kulübü olarak 30 Haziran 2017 tarihinde,Rotary 2430.Bölge Guvernör Devir Teslim törenine katıldık..

22 Haziran 2017 günü Dönemimizin 41.Kulübümüzün 126.toplantısı Taşev'de gerçekleşti. 41 kere maşallah diyoruz. Aynı gün Başkanlık Devir Teslim törenimizi d..

üyemiz Canan Erbaş İngiltere deki rotary kulüplerinden olan wednesfield rotary kulübünü ziyaret ederek kulübümüz ve 2430 bölge hakkında bilgi vermiş ve bay..

1. Ocakbaşı Programımızı 28 Ekim Tarihinde Gerçekleştirdik..

Ankara'nın Ayaş İlçesine bağlı Güneyce Köyünde, Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü'nün başkan eşi Dr Fisun Sözen ve kulübün eşler komitesi başkanı Feride Bü..