TÜM Haberler

M.ARSLANTEPE ROTARY KULÜBÜ CUMHURİYETİMİZİN 94.YILINI DÜZENLEDİĞİ CUMHURİYET BALOSU İLE KUTLADI...

"Meme Kanserinde Erken Tanı Hayat Kurtarır" eğitimi, Kulüp Sekreterimiz Oprt. Dr. Yunus Öztürk tarafından 80. Yıl İlk ve Orta Öğretim Okulunda öğrenci veli..

21 Ekim 2017 Tarhinde Samsun'da Erken Tanı Hayat Kurtarırı Eğitici Eğitimimizi tamamladık Katılım sağlayan Sinop Diyojen Rotary Kulubü, Ordu Rotary Kulübü..

UR 2430 Bölge Guvernörümüz Serdar Ünlü ve değerli eşi Nilüfer hanımın katıldığı 2 Üye kabulü ve 3 Paul Harris Dostu rozetlerinin takılması törenini gerçekl..

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen “ULULSLARARASI ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE XVIII - “NEMRUT’A TIRMA..

Doğum Haberi..

Sinop Diyojen RK..

TEŞEKKÜR..

ÜLKESEL OLANAKLAR KOMİTESİ OLARAK DÖNEM BOYUNCA GÖSTERDİĞİNİZ İLGİ VE NEZAKETTEN DOLAYI DOSTLARA BEN VE EŞİM MÜNEVVER TEŞEKKÜR EDER:ROTARYEN SEVGİ VE SAYGI..