III. Grup Enstitüsü Ardından
16 Aralık 2016
Grup Enstitüsü

III. Grup Enstitüsü Ardından

DÖNEMİMİZİN III. GRUP ENİSTİTÜSÜ 10 ARALIK 2016 TARİHİNDE ÇANKAYA ROTARY KULÜBÜ EV SAHİPLİĞİNDE ANKARA LİMAK AMBASSADORE OTELDE YAPILDI.

Çankaya, Ankara Başkent,  Ankara Emek, Ankara Kızılay, Ankara Kocatepe, Ankara Ostim, Ankara Tandoğan, Eskişehir Bozüyük, Eskişehir Yunus Emre ve Kastamonu  Rotary Kulüp üyelerinin  katılımı ile gerçekleşen eğitimde değerli konuşmacılarımız GDG Hasan Akduman, GDG Gürkan Olguntürk, GDG Malik Aviral, GDG Murat Öz, GLDG Serdar Ünlü, GLDGA Altan Arslan, DG Eşi Nagihan İnci, GDB Selim Soydemir ,GDB Selcan Hakverdioğlu, GDB Taylan Güyer, GDB Cengiz Turgay, GDB Işınsu Alpay, GDB Evren Karaahmet, GDB Ali Dinç, GDB Dündar Kıncal, GDB Can Pelin, GDB Hikmet Karasu, GDB Anita Deniz Alpay, GDB Mesut Koca, Rtn Eşi Zeynep Uludağ, BRT Çınar Yeşil Karahasanoğlu, IBT Alara Taylan bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.
Guvernörümüz Güner İnci nin açılış ve kapanış konuşmalarını yaptığı eğitime katılan  44 Rotaryen, 9 eş, 1 Rotaract ve 1 interacta katılım belgeleri ile konuşmacı konuklara  teşekkür belgeleri takdim edildi.
Çok güzel anılar biriktirerek III. Grup Enstitüsünü geride bıraktık. Daha nice bilgi, deneyim ve dostlukları paylaşmayı diliyoruz.