Ankara Anıttepe RK - Meclis-i Meşk Konseri
19 Mart 2018
Bölge Duyuruları

Ankara Anıttepe RK - Meclis-i Meşk Konseri

Ankara Anıttepe Rotary Kulübü’nün “Çocuk Felcine Son” vermek, farkındalık yaratmak ve gelir sağlamak için düzenlediği Meclis-i Meşk konseri.

Kıymetli dostlar,

Kulübümüz tarafından düzenlenen ve tüm geliri Polio Plus'a bağışlanacak Meclis-i Meşk konseri 22 Mart 2018 akşamı (19:30), Çankaya Üniversitesi, Balgat Kampüsü, Kırmızı Salonda icra edilecektir.

Birbirinden kıymetli eserlerin seslendirileceği etkinlikte ayrıca kulübümüzün 2018 Yılı  Meslek Hizmet Ödülü Sinema Eleştirmeni Sn. Atilla DORSAY'a takdim edilecektir.

Keyifli ve ulvi bir amaç için kıymetli dostlarımızı konserimize katılmayı bekliyoruz.

Bilet fiyatları kişi başı 25 TL olup, salon girişinde temin edilebilecektir.

Konuya ilişkin  Guvernörümüzün duyurusunu bir kez daha sizlerle paylaşıyoruz.

"Değerli Rotary Ailemiz,

Ankara Anıttepe Rotary Kulübü’nün “Çocuk Felcine Son” vermek, farkındalık yaratmak ve gelir sağlamak için düzenleyeceği Meclis-i Meşk konserine sizlerin ve çevrenizdeki dostlarınızın katılımlarını rica ederim.

Davetiyeyi ekte bilgilerinize sunuyorum.

Tarih:22 Mart 2018 Perşembe • Saat: 19:30
Adres:Çankaya Üniversitesi Balgat Kampüsü • Kırmızı Salon
Öğretmenler Cad. No:14, Balgat-Ankara

Sevgi ve saygılarımızla,