TÜM Duyurular

SAMSUN ROTARY ..

SAMSUN ROTARY ZİÇEV DE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ KENT KAŞİFİ PROJESİ İÇİN HAZIRLANIYOR...

Bu yıl 15.sini düzenleyeceğimiz "15. Adana Rotary Kulübü Uluslararası Fotoğraf Yarışması" için başvurular başlamıştır. ..

Eğitime Destek Başvuruları 2017-18 yılı için dolmuştur..

Duyuru 8..

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak 17 Kasım Cuma, saat 20.00 de Panora AVM Sahne Ankara'da Türkiye gitar virtüözü, Bilkent Üniversitesi Öğretim Göre..

10 KASIM..

..

Ulu önder ATATÜRK ü anma haftasına 3 etkinlikle destek veriyoruz. son günlerde basını da çok yoğun şekilde işgal eden cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek içi..

ADANA DA HERYIL DÜZENLİ OLARAK YAPILMAKTA OLAN NİSAN DA ADANA DA ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINDA GERÇEKLEŞTİRİLMEK ÜZERE, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİN..

adana güney rotary kulübü olarak adana kızlisesi son sınıf öğrencilerine verilen girişimcilik eğitimi basında büyük yankı uandırmıştır. basında yeralan hab..

Bu proje ile lise son sınıf öğrencilerine girişimcilik konusunda bölgemiz üniversitelerinden ekonomi hocalarının desteği ile girişimcilik konuşanda bilgi..

Erken Tanı Eğitici Eğitimi SAMSUN KARADENİZ ROTARY KULÜBÜ 21 Ekim 2017..

Yeni Üye Alımı..

Bozüyük Rotary Kulübü üye adayı Ramazan MUTLU..