TÜM Duyurular

Yakında yayınlanacaktır..

Konferans 2018 ..

Yakında yayınlanacaktır..

Sevgili Dostlarım; Adana Rotary Kulübümüz, Ekim Ayının teması olan “Ekonomik ve Toplumsal Kalkınma” projelerimiz kapsamında bir kadınımıza dikiş makinası ..

BABA ÇOCUK KAMPI (28-29EKİM 2017 TARİHLERİNDE GAZİ ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE YELKENLİ TEKNE SINIFI OPTİMİST LAZER DONATIMINI DENİZDE UYGULAMALI EĞİTİMİ) DENİ..

GENÇLİK DEĞİŞİM KAMPI DÜZENLEMEK İSTEYEN KULÜPLER İÇİN SON BAŞVURU TARİHİ 01 ARALIK 2017..

KISA DÖNEM KAMPLAR VE AİLEDEN AİLEYE DEĞİŞİM PROGRAMINA BAŞVURU İÇİN SON MÜRACAAT TARİHİ 01 Aralık 2017 ..

UZUN DÖNEM GENÇLİK DEĞİŞİM PROGRAMI ÖN BAŞVURULAR İÇİN SON MÜRACAAT TARİHİ 04 ARALIK 2017..

ERKEN TANI EĞİTİCİ EĞİTİMİ SAMSUN YELKEN KULUP'DE 21 EKİM 2017 TARİHİNDE YAPILACAKTIR..

Gaziantep'in kültürel yerlerinin (HANLAR-PAZARLAR-MÜZELER) gezilmesi, LEZZET ŞÖLENİMİZDE eşsiz tatlarla buluşmak ve 4 önemli Workshop etkinliğini kaçırmama..

30 Ağustos Zafer Bayramı..

Değerli Rotary Ailem,..

Değerli Rotaryen Dostlarımız, Sizleri 6 Adana Rotary Kulübünün ortak düzenlediği "Aladağlar Milli Parkı / Emli Vadisi" baba çocuk kampına davet ediyoru..

Değerli Guvernör Yardımcılarım ve Kulüp Başkanlarım Bu yıldan itibaren Bölge Projesi olarak devam edecek olan, Adapazarı Rotary Kulübü tarafından 2013 yılı..

DEMOKRASİYE BAĞLILIĞIMIZI YİNELİYORUZ..

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü olarak geleneksel hale getirdiğimiz ULULSLARARASI ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE-XVIII “NEMRUT’A TIRMANIYORUZ” sloganı ile düzen..