TÜM Duyurular

SAMSUN ROTARY ..

SAMSUN ROTARY ZİÇEV DE GERÇEKLEŞTİRECEĞİ KENT KAŞİFİ PROJESİ İÇİN HAZIRLANIYOR...

Bu yıl 15.sini düzenleyeceğimiz "15. Adana Rotary Kulübü Uluslararası Fotoğraf Yarışması" için başvurular başlamıştır. ..

Eğitime Destek Başvuruları 2017-18 yılı için dolmuştur..

Duyuru 8..

Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü olarak 17 Kasım Cuma, saat 20.00 de Panora AVM Sahne Ankara'da Türkiye gitar virtüözü, Bilkent Üniversitesi Öğretim Göre..

10 KASIM..

..

Ulu önder ATATÜRK ü anma haftasına 3 etkinlikle destek veriyoruz. son günlerde basını da çok yoğun şekilde işgal eden cinsiyet eşitliğine dikkat çekmek içi..

Asamble 2018 ..

Yakında yayınlanacaktır..

Konferans 2018 ..

Yakında yayınlanacaktır..

Sevgili Dostlarım; Adana Rotary Kulübümüz, Ekim Ayının teması olan “Ekonomik ve Toplumsal Kalkınma” projelerimiz kapsamında bir kadınımıza dikiş makinası ..

BABA ÇOCUK KAMPI (28-29EKİM 2017 TARİHLERİNDE GAZİ ÇOCUKLARIMIZLA BİRLİKTE YELKENLİ TEKNE SINIFI OPTİMİST LAZER DONATIMINI DENİZDE UYGULAMALI EĞİTİMİ) DENİ..

ADANA DA HERYIL DÜZENLİ OLARAK YAPILMAKTA OLAN NİSAN DA ADANA DA ULUSLARARASI PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINDA GERÇEKLEŞTİRİLMEK ÜZERE, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİN..

adana güney rotary kulübü olarak adana kızlisesi son sınıf öğrencilerine verilen girişimcilik eğitimi basında büyük yankı uandırmıştır. basında yeralan hab..

Bu proje ile lise son sınıf öğrencilerine girişimcilik konusunda bölgemiz üniversitelerinden ekonomi hocalarının desteği ile girişimcilik konuşanda bilgi..